+45 2973 2045 info@glentemose.dk

HVEM ER GLENTEMOSE HOME & GARDEN?

Vi er en familievirksomhed

Glentemose Home & Garden IVS er en lille familievirksomhed, hvor vi sætter en stor ære i at holde hovedet koldt og hjertet varmt – også når det sommetider går meget hektisk for sig.

Vi består af Susie og Andreas Glentemose samt en række dygtige leverandører og samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at levere en høj kvalitet og sikre tilblivelsen af haveprojekter i stort set alle størrelser.

Vores daglige målsætning er at levere en høj grad af service og nærvær overfor vores kunder. En aftale er en aftale og det gør vi en dyd ud af at opretholde.

En have i gave på TV2 Fri

Måske har du set os i programmet ‘En have i gave’ på TV2 Fri, hvor vi har fornøjelsen at hjælpe Gartnerhave.dk og hele TV2 Fri holdet med at lave nye haver på rekordtid. Det er hårdt arbejde, men først og fremmest berigende at være med til at gøre så stor en forskel for andre mennesker.

Vores daglige haveprojekter bliver grebet lidt anderledes an. Her starter vi med at kigge på jeres have sammen og få en grundig snak om jeres ønsker og drømme. Ud fra det udarbejder vi et uforpligtende tilbud på netop det arbejde I ønsker udført.

I kan få hjælp til alt fra anlæg af store nye haver, til vedligeholdelse af haver i alle størrelser. Vi kan hyres efter behov, hvis haven bare trænger til den helt store omgang. Eller vi kan ansættes på abonnement, hvor vi vedligeholder jeres have efter fast aftale. Det bliver ikke nemmere.